Kontakt adresa:
Contact: otokstradioti@gmail.com

Potpisivanje peticije :
Sign petition: http://www.ipetitions.com/petition/otokstradioti/

_SOS_ _Why?_ _Warum ?_ _Почему ?_ _PETITION_ _PETICIJA_

7.2.09

U LP razlaz zbog Tunje

PORTPAROL LIBERALNE PARTIJE PODNIO OSTAVKU NA TU FUNKCIJU

Petković se razočarao

Šef službe za komunikacije Liberalne partije Andrija Petković napustio je tu stranku. Potvrđujući da je podnio ostavku, Petković je sinoć "Danu" kazao da je neslaganje sa zvaničnim stavom u vezi urbanizacije ostrva Sveti Marko kod Tivta bilo inicijalna kapisla, ali ne i razlog.
- Sve ću saopštiti za sedam dana, ali liberali nijesu ono što sam očekivao, i ključnu grešku sam napravio kada sam pri podjeli u bivšem Liberalnom savezu povjerovao pogrešnoj strani - rekao je Petković.
On je kazao da je njegov sukob sa vrhom stranke dijelom i ideološke prirode, a da opozicija ima vrlo malo šanse da pobijedi vlast na narednim izborima. 
- Čast izuzecima, ali opozicija je u nezavidnom položaju, a politika LP-a ne doprinosi ničemu boljem - naveo je Petković.
On je odnedavno na funkciji u LP, na kojoj je zamijenio Enisu Harović koja se takođe distancirala od politike rukovodstva stranke na čijem je čelu Miodrag Živković i prestala da se aktivno bavi politikom. Povod za Petkovićevu odluku bio je njegov zahtjev da se sačeka sa stavom stranke o pitanju urbanizacije tivatskog ostrva. Međutim, opštinski odbor LP-a u Tivtu je nedavno zasjedao i zaključio da je potrebno štititi prirodne potencijale, izjašnjavajući se protiv uzrbanizacije ostrva.

Petković je jedno vrijeme bio novinar i aktivista Građanske partije.
M.V.

DAN 07.02.2008.

http://www.dan.cg.yu/index.php?nivo=3&rubrika=Politika&datum=2009-02-07&clanak=174736

Zašto se to Petković razočarao, možda piše OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar

Peticiju možete potpisati popunjavanjem elektronskog formulara preko linka sa naslovne strane: "Potpisivanje peticije"