Kontakt adresa:
Contact: otokstradioti@gmail.com

Potpisivanje peticije :
Sign petition: http://www.ipetitions.com/petition/otokstradioti/

_SOS_ _Why?_ _Warum ?_ _Почему ?_ _PETITION_ _PETICIJA_

19.2.09

Iz Dubaija na Pajaco

Iz Dojče velea preko Vijesti pravo na vaš ekran – zapanjujuća vijest:

Bježanija iz Dubaija

U EMIRATIMA ZAMRZNUTI GRAĐEVINSKI PROJEKTI VRIJEDNI 582 MILIJARDE DOLARA

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima zamrznut je svaki drugi građevinski projekat, a njihova ukupna vrijednost, kako je juče objavljeno na sajtu Dojče velea, je 582 milijarde dolara.
Najviše je pogođen Dubai, u kojem je tek svaki deseti stanovnik njegov državljanin. Najveći dio stanovništva predstavljaju stranci koji su tu našli posao – od informatičara do zidara.

dubai1

Dubajajčanski Palaci i Porporele

U tekstu pod naslovom “Bježanija iz Dubaija”, piše da se međutim, odnedavno ubrzano zatvaraju radna mjesta, a svako ko ostane bez posla dužan je u roku od mjesec dana da napusti zemlju. Procjenjuje se da sada dnevno odlazi oko hiljadu i po ljudi.
Dojče vele dalje navodi da šlep službe imaju pune ruke posla na aerodromu u Dubaiju – odvoze sve više automobila koje su vlasnici ostavili na parkingu.
Riječ je o strancima koji su dobili otkaze i pobjegli iz zemlje, jer više ne mogu da vraćaju dugove, te im prijeti dužnički zatvor. Firme specijalizovane za selidbe posluju više nego uspješno – veliki broj zaposlenih u građevinarstvu seli se u druge zemlje.

DubaiPustOst2

Dubajajčanski Sv.Marko

Fil Dejvis iz firme Relogalf kaže da u posljednjih nekoliko nedjelja broj zahtjeva za preseljenje porastao za pedeset procenata.

….Pravo stanje stvari rijetko ko zna, jer vlada vrlo rijetko objavljuje pouzdane podatke. ….

Z.V.

"Vijesti" 17.02.2009

http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=296170

Međutim, pravu istinu o tome gdje je navalio sav taj lijepi, mladi, pametni i vrijedni radni narod, saznat ćete samo vi i to upravo sada.

“Pali” su na ovaj oglas:

Oglas_Kupnja_Boke

Nema komentara:

Objavi komentar

Peticiju možete potpisati popunjavanjem elektronskog formulara preko linka sa naslovne strane: "Potpisivanje peticije"