Kontakt adresa:
Contact: otokstradioti@gmail.com

Potpisivanje peticije :
Sign petition: http://www.ipetitions.com/petition/otokstradioti/

_SOS_ _Why?_ _Warum ?_ _Почему ?_ _PETITION_ _PETICIJA_

25.5.09

Slučaj Sveti Marko I

URBANISTIČKO EKOLOŠKI

ZLOČIN U PRIPREMI

Slučaj ostrva Sveti Marko, tačnog naziva Stradioti, ranije zvanog Sveti Gavrilo (po kojem je ostao naziv uvale i plaže Gabrio) je paradigma svih urbanističkih i ekoloških upropaštavanja crnogorskog primorja.

Vrh igle u oko, grđe nego Lipci grđe nego Avala, grđe nego Zavala, grđe od Bonića i Belana, grđe od onoga što planiraju u uvali Valdanos. Do sada najcrnja od svih crnih tačaka kojima farbaju crnogorsko primorski WILD & CULTURAL BEAUTY u U WILD URBAN UGLINESS.

Uprkos_buri_ED Betonirati da nebi nestalo !!!?_________________________Foto:Nat

ANTISKUPŠTINSKI I ANTIEVROPSKI

Suprotno zakonima, suprotno planovima višega reda, koje je usvojila Skupština Crne Gore i koji bi se obavezno morali poštovati

(– Dje si predsjedniče Skupštine, poznati borče protiv gradova zatvorenih škura i poznati eksploatatoru morskih metafora u predizbornim govorima ?! Mučiš kao riba.)

Maska_i_staklo_ED Foto:Nat

Suprotno evropskim regulama i opredjeljenjima.

(- Dje si potpredsjednice Vlade za evropske integracije? Ovđe se slabo odgovara na neka evropska predpitanja. Nemoj se poslije žaliti kako smo špijuni i kako sabotiramo evropski put. Viđi dobro ko taj put sabotira, kao tajkunski pijun i mrdni malo u pravcu realizacije papirnatih evro opredjeljenja).

Suprotno potpisanim međunarodnim konvencijama, suprotno logici, zdravom razumu i razvojno neodrživo – štetno u svim mogućim elementima i po svim mogućim kriterijumima.

(-Dje si Evropo i dje smo svi mi?)

Noga_ED Foto:Nat

ORGANIZATORI URBANISTIČKO EKOLOŠKOG ZLOČINA U PRIPREMI

U nabrajanju krivaca za planirni urbanističko ekološki zločin možemo početi od stranog divelopera za koga bi u ovom slučaju tačniji naziv bio delopover, a njegova motivacija je jasna kao jasan dan, da uništavajući jedan od bisera crnogorskog primorja uzme pare i kidne. Njega možemo razumjeti - ima takvih tipova po cijelom svijetu. Napravili bi nam skladište oružja za teroriste i skladište i fabriku droge i skladište šverovanih cigareta i nuklearku na Svetom Marku, samo ako ih puštimo. Napravili bi ono što u svojim državama ne mogu (ruska država nije dozvolila Metropolu investiciju kojom se ugrožava Bajkalsko jezero). Glavni su krivci, medjutim, domaći kolaboracionisti u ovoj urbanističkoj i ekološkoj izdaji Crne Gore, koji su možda urbanističko-ekološki, morski i primorski polupismeni, ali ne toliko da bi odagnali sumnju od korupcije kao glavnog mogućeg motiva pokretača.

Izvodjači pripremnih radova za planirani urbanističko ekološki zločin na ostrvu Sveti Marko, upakovani u dvoglavu firmu istog vlasnika URBI (ET OROBI doo) MONTENEGRO i WINSOFT (– UBIJ BIODIVERZITET doo), kao ni njihovi državni i paradržavni mentori nisu raspolagali na javnoj raspravi niti jednim argumentom kojim bi opovrgli kritike na njihova nedjela – (anti)državna studija lokacije za Sveti Marko i strateška procjena uticaja na životnu sredinu (mizerno opravdavanje bespotrebnog i bespovratnog ubijanja životne sredine na totalno neodrživ i arogantan način).

Prvi_beba_pilingrin_ED Mladi pilingrin_____________________________________Foto:Nat

© Otok Stradioti

Nema komentara:

Objavi komentar

Peticiju možete potpisati popunjavanjem elektronskog formulara preko linka sa naslovne strane: "Potpisivanje peticije"