Kontakt adresa:
Contact: otokstradioti@gmail.com

Potpisivanje peticije :
Sign petition: http://www.ipetitions.com/petition/otokstradioti/

_SOS_ _Why?_ _Warum ?_ _Почему ?_ _PETITION_ _PETICIJA_

25.3.09

Što kaže Nenezić ?

Novosti, koje se bar donekle dotiču betoniranja Tunje, danas ima dosta. Sve bi ipak moglo stat u jednu rečenicu:

Mank je krenuo u rasprodaju vezova na mulu 2 jer Deripaska  neda svoje pare, ali ćemu zato Nenezić uz pomoć GTZ_a ipak odrediti visoku međunarodnu kategoriju.

PORTO MORTO - MULO 2 NAKON MAN(I)KIRANJA

PORTO_MORTO-ED Poro-Montenegro____________________________Foto: VER MAR

Groff.entar.com.

Sada mi je jasno zasto je cijena za vez u PORTO MORTU, spustena za 80 % u odnosu na prave elitne marine.

Ne bi se ja na takvo mulo vezao ni da oni meni placaju, a ne ja njima. Koji bi im se normalni marinajo vezao na mrtvacki crno mulo !?

Mozda pirati sa Kariba ili prije – oni iz Somalije.

Jasno mi je da ljudi ne vide da nam je car go, jer su coravi u glavu, ali pitanje crnoce ovoga mula prevazilazi cak i carevu golotinju !

”Ova zemlja nam je dom – Crna Gora moj dio planete”

Ne iz ove serije i vijest da će Rambo krenuti u još jednu akciju pokušaja otvaranja očiju narodu, objašnjavajući na prost način složene ekološke pojmove. To sve iz dobre želje, a za pare i pod dirigentskom palicom tog ministarstva što bi trebalo zaštititi Tunju.

PS: Rambo Care, reci im dvije ka ih sretneš !

 

Ipak, vijest dana je da se po pitanju Tunje izjasnio i on - Ministar

Oglasio se Nenezić

Malo nasuti Tunju

NENEZIĆ O PLANU ZA SV. MARKO

Tivat - Ministar turizma Predrag Nenezić, gostujući juče u programu Radija Tivat, obećao je da država neće dozvoliti ruskom „Metropolu“ da na ostrvu Sveti Marko u potpunosti realizuje svoje megalomanske projekte…

- Nijesmo za to da se prave privatne rezidencije i tako dalje na nečemu što bi bilo i što se planira kao nasipanje Tunje. Ako bi tog nasipanja bilo, onda može doći u obzir samo jedan mali zahvat na kome bi bili komercijalni objekti i gdje bi možda bilo nekoliko vezova, ali svakako ne neka nova marina za megajahte - kazao je Nenezić.

A što je u stvari kazao ? Da neće bit ono što nije nikad ni bilo planirano (Da na vještačkom poluostrvu Pajacu budu privatne rezidencije) Nasip je od početka planiran kao stanište posluge i posade. Naravno da tamo niko neće branit pristup seljacima. Tu su od početka bili planirani komercijalni objekti – čitaj: prodavnice, kafane, vjerovatno bude i “salon za masažu”.

Face controlle je zamišljen na vrlo uskom prelazu sa vještačkog na prirodno ostrvo.

 

Dobro je rekao Analitik još  prije nedjelju dana:

Analitik је rekao…

Oni su ocigledno stvar presjekli na najvisem nivou, samo ce to objaviti nakon izbora. Napravili su minimalne korekcije vise jezickog tipa (zatvoreno pristaniste za 140 jahti umjesto marina u funkciji privezista...).
Da se sutra sve u takvom obliku usvoji - nebi se nista gradilo (zbog fin. sit. i nemanja krajnjih investitora tj. kupaca).
Medjutim iako niko tu nebi nista poceo – ta nekretnina bi dobila visestruko na cijeni samim usvajanjem projekta, izmedju ostalog i zbog "otimanja od mora". Time bi Slipencuk visestruko poentirao.
Sto se tice planskih dokumenata i dozvole vlade, on bi tu odahnuo i bio svjestan da je dobio nesto cemu vrijednost moze samo rasti i sa cim moze u svakom momentu trgovati – znaci, za slucaj “nedaj boze” da pocne propadati, moze prodati cijelo ostrvo (plus oteto od mora - zabetoniranu Tunju) nekom drugom delopoveru, povuci jaci kredit na osnovu zaloge i sl...Ili kada se trziste nekretnina oporavi ostvariti ne 100% kako kaze Lejebemen, vec 1000% profita.
U svakom slucaju u ovoj fazi i situaciji g. Slipencuk bi materjalizovao svoja ulaganja u projekat i mitski dio price, ostvario bi I fazu delopoverizacije ostrva i mogao bi mirno da spava, dok Gradjanin Crne Gore ne bi mogao mirno da spava i ispao bi naivni CUK...

19/3/09 20:49

Karikatura_Pravilnici_o_gradjevinskomZemljistuED

Nema komentara:

Objavi komentar

Peticiju možete potpisati popunjavanjem elektronskog formulara preko linka sa naslovne strane: "Potpisivanje peticije"